Menu
Your Cart

Woolona

Brand: Woolona
Дамско термобельо - безшевна блуза, изработена от 80% австралийска мериносова вълнаМоделът е подходящ както за ежедневието, така и за различни видове спорт заради своята еластичност и плътност.Меката и фина материя осигурява комфорт на тялото, като същевременно го предпазва от влагата при..
129.00лв.
Brand: Woolona
Дамска безшевна тениска ELMA, изработена от 80% австралийска мериносова вълнаМодерен дизайн с удобна качулка, подходящ както за различни спортове и туризъм, така и за ежедневието.Естествената и лека материя позволява да регулирате по-лесно температурата на тялото, абсорбира влагата при из..
105.00лв.
Brand: Woolona
Дамски безшевен клин BIANCA с висока талия, изработен от 80% висококачествена австралийска мериносова вълнаСъс своята еластичност и плътност е подходящ за различни видове спорт, прилепва към тялото и му осигурява защита и комфорт.Създаден е по специална технология, която позволява на материята да..
119.00лв.
Brand: Woolona
Дамски безшевен потник ZEY, изработен от 80% висококачествена мериносова вълнаМодерна визия с голяма еластичност и плътност на материята.Потникът е подходящ както за ежедневието, така и за туризъм и различни видове спорт.Меката и фина материя осигурява комфорт на тялото, като същевре..
80.00лв.
Brand: Woolona
Дамски безшевни боксерки DORA, изработени от 80% австралийска мериносова вълнаЕлегантен и еластичен модел от фина материя, подходящ както за ежедневието, така и за спорт.Естествената вълна и безшевната кройка осигуряват мекота и комфорт при движение и позволяват на кожата да "диша".Предимства на..
57.00лв.
Brand: Woolona
Дамски термосуичър с цип MARIN от 100% висококачествена австралийска мериносова вълнаМодерна спортна визия, подходяща както за ежедневна употреба, така и за туризъм и спортове на открито.Леката, естествена и фина материя осигурява постоянен комфорт, без да допуска прекомерно изпотяване и ..
172.00лв.
Brand: Woolona
Дамско термобельо - безшевна блуза с качулка DOCCAМъжко термобельо - безшевна блуза с качулка PAKKE, изработена от 80% мериносова вълна.Създадена по специална технология, която позволява разтягане на материята във всички посоки, блузата прилепва плътно към тялото и предпазва напълно от ..
132.00лв.
Дамско термобельо - клин VENUS, 100% мерино Дамско термобельо - клин VENUS, 100% мерино
Най-продаван -52 %
Brand: Woolona
Дамско термобельо - клин VENUS от 100% австралийска мериносова вълнаВисококачествена изработка от най-фина материя, която деликатно се грижи за вашата кожа.Подходящ както за ежедневието, така и за различни видове спорт на открито, термоклинът позволява на кожата да "диша" и я защитава от неприят..
60.00лв. 125.00лв.
Дамско термобельо - суперфина блуза VENUS, 100% мерино Дамско термобельо - суперфина блуза VENUS, 100% мерино
Най-продаван
Brand: Woolona
Дамско термобельо - суперфина блуза VENUS от 100% висококачествена австралийска мериносова вълнаЕстествена и бързосъхнеща материя, преминала през специална обработка, за да се постигне по-голяма мекота и оптимална температура, без задържане на влагата.Втален модел с анатомична кройка и п..
125.00лв.
Brand: Woolona
Мъжка безшевна тениска от 80% висококачествена мериносова вълна с модерен дизайнПодходяща не само за различни спортове и туризъм, но също така за ежедневието.Естествената и лека материя позволява да регулирате по-лесно температурата на тялото, абсорбира влагата при изпотяване и ограничав..
105.00лв.
Brand: Woolona
Мъжка тениска VELO от 100% мерино за любителите и професионалистите в колоезденето. Съобразена с аеродинамиката и необходимостта от свобода на движенията в спорта, тениската прилепва плътно към тялото.Тя осигурява изключителна грижа за кожата, като регулира температурата и абсорбира отлично при и..
90.30лв. 129.00лв.
Brand: Woolona
Мъжки безшевен клин NOVA - 7/8, изработен от 80% висококачествена мериносова вълнаМодерен дизайн с фина материя, която деликатно се грижи за вашата кожа.Подходящ както за ежедневието, така и за различни дейности на открито, създаден по специална технология, която позволява на материята да се раз..
109.00лв.
Показва 1 до 12 от 71 (6 страници)