Свържете се с нас на 0885816461 и 0882906912 или woolbg1@gmail.com

Поръчка и доставка

Как да поръчам?
1. Изберете продукт от нашия каталог.
2. За да добавите продукт към Вашите покупки, следвайте следните стъпки:
 - Изберете цвят
 - Изберете размер
3. Натиснете бутона: "Поръчай"
Проверете отново дали сте попълнили точния цвят и размер. Ако желаете повече количества от един модел, попълнете точната бройка. Можете да променяте броя на артикулите. След като промените броя на артикулите натиснете бутона "Обнови заявката" или натиснете "Enter".
Можете да продължите пазаруването и да добавите нови артикули като натиснете бутона "Продължи пазаруването".
4. Когато сте приключили с пзаруването, натиснете бутона "Направи поръчка". Попълнете полетата с информацията, необходима за доставката.
5. Проверете отново дали Вашият адрес и артикулите, които сте избрали, са правилни и натиснете бутона "Изпрати поръчката". Ако се налага промяна, натиснете бутона "Назад".

Доставка и плащане
След като направите заявката, поръчаните стоки ще бъдат доставени на посочения от вас адрес куриер до 5 работни дни. Цената за доставка не е включена в цените на продуктите и се заплаща отделно. Стойността на доставката се изчислява по ценоразписа на Еконт и Спиди. Ако има проблем с доставката в дадения от нас срок или ако артикулът е изчерпан, ще бъдете своевременно информирани по телефона. Покупките се заплащат в момента на тяхното получаване, на куриера чрез наложен платеж. 


Рекламации и връщане
Всяка закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от датата на получаването й, ако не е ползвана, с нарушен търговски вид, съгласно всички условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Условията за гаранция и рекламация на стоки в България се уреждат от действащия Закон за Защита на Потребителите (ЗЗП).
Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!
Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.