Menu
Your Cart

Поръчка и доставка

Как да поръчам?
1. Изберете продукт от нашия каталог.
2. За да добавите продукт към Вашите покупки, следвайте следните стъпки:
 - Изберете цвят
 - Изберете размер
3. Натиснете бутона: "Купи"

Можете да продължите пазаруването и да добавите нови артикули като натиснете бутона "Продължи пазаруването".
4. Когато сте приключили с пзаруването, натиснете бутона "Направи поръчка". Попълнете полетата с информацията, необходима за доставката.

Доставка и плащане
Срока за доставка е до 5 работни дни. Цената за доставка не е включена в цените на продуктите и се заплаща отделно. Стойността на доставката се изчислява по ценоразписа на Спиди. Ако има проблем с доставката в дадения от нас срок или ако артикулът е изчерпан, ще бъдете своевременно информирани по телефона. Покупките се заплащат в момента на тяхното получаване, на куриера, чрез наложен платеж или чрез плащане с карта през сайта. 


Рекламации и връщане
Всяка закупена стока може да бъде върната в срок от 14 работни дни от датата на получаването й, ако не е ползвана, в търговски вид, съгласно всички условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Условията за гаранция и рекламация на стоки в България се уреждат от действащия Закон за Защита на Потребителите (ЗЗП).

Моля, попъленете "заявка за връщане", която се намира най-долу в сайта. След това ще се свържем с вас, за да ви дадем информация относно данните за връщане.

Сумите по рекламациите се възстановяват  по банков път в 30 дневен срок след получаване им.


Разноските по връщането и замяна на стоката са за сметка на купувача!
Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

Безплатна доставка над 300лв.