Menu
Your Cart

100% МЕРИНО

100% МЕРИНО
Brand: Woolona
Дамски термосуичър с цип MARIN от 100% висококачествена австралийска мериносова вълнаМодерна спортна визия, подходяща както за ежедневна употреба, така и за туризъм и спортове на открито.Леката, естествена и фина материя осигурява постоянен комфорт, без да допуска прекомерно изпотяване и ..
172.00лв.
Дамско термобельо - клин VENUS, 100% мерино Дамско термобельо - клин VENUS, 100% мерино
Най-продаван -52 %
Brand: Woolona
Дамско термобельо - клин VENUS от 100% австралийска мериносова вълнаВисококачествена изработка от най-фина материя, която деликатно се грижи за вашата кожа.Подходящ както за ежедневието, така и за различни видове спорт на открито, термоклинът позволява на кожата да "диша" и я защитава от неприят..
60.00лв. 125.00лв.
Дамско термобельо - суперфина блуза VENUS, 100% мерино Дамско термобельо - суперфина блуза VENUS, 100% мерино
Най-продаван
Brand: Woolona
Дамско термобельо - суперфина блуза VENUS от 100% висококачествена австралийска мериносова вълнаЕстествена и бързосъхнеща материя, преминала през специална обработка, за да се постигне по-голяма мекота и оптимална температура, без задържане на влагата.Втален модел с анатомична кройка и п..
125.00лв.
Мъжки термосуичър SCOUT от 100% мерино Мъжки термосуичър SCOUT от 100% мерино
Най-продаван
Brand: Woolona
Мъжки термосуичър SCOUT от 100% мерино от 100% висококачествена австралийска мериносова вълна.Модерна спортна визия, подходяща както за ежедневна употреба, така и за туризъм и спортове на открито.Леката, естествена и фина материя осигурява постоянен комфорт, без да допуска прекомерно..
185.00лв.
Brand: Woolona
Ултралека дамска тениска PERA от 100% висококачествена австралийска мериносова вълнаЕстествената и фина материя е подходяща за всички сезони, защитава кожата при изпотяване и ограничава неприятните миризми.Вталеният и модерен дизайн е подходящ както за ежедневието, така и за туризъм и спо..
109.00лв.
Дамско термобельо - боксерки ZELUS, 100% мерино Дамско термобельо - боксерки ZELUS, 100% мерино
Най-продаван
Brand: Woolona
Спортна серия дамско термобельо от най-високо качествоСъздадени от 100% суперфина австралийска мериносова вълна, с красив дизайн и в различни цветове, боксерките ви гарантират удобство и деликатна грижа за кожата.Вълната е преминала през няколко специални обработки, за да се постигне доп..
55.00лв.
Дамско термобельо - тениска ALIZE с дълги ръкави, 100% мерино Дамско термобельо - тениска ALIZE с дълги ръкави, 100% мерино
Най-продаван
Brand: Woolona
Дамско термобельо - тениска ALIZE с дълги ръкави, изработена от 100% мериносова вълнаBest Seller от колекцията на Woolona, с изключително качество и иновативна технология, сертифицирана от Woolmark.Естествената, фина и лека материя осигурява комфорт и свобода на движението, а красивата кр..
115.00лв.
Brand: Woolona
Дамско термобельо - тениска VEGA с дълги ръкави и цип, изработена от 100% висококачествена австралийска мериносова вълнаМодерна визия, подходяща както за ежедневна употреба, така и за туризъм и спортове на открито.Леката, естествена и фина материя осигурява постоянен комфорт, без да задър..
119.00лв.
Brand: Woolona
Дамско термобельо - ултралека тениска CALIMA, изработена от 100% австралийска мериносова вълнаМодерна визия, подходяща за всеки сезон, в свежи и стилни цветове.Термоблузата е направена от суперфина вълна с най-високо качество. Перфектна е не само за различни туризъм и спорт, но също така за ежед..
81.60лв. 102.00лв.
Brand: Woolona
Дамски пуловер ASYA от 100% австралийска висококачествена мериносова вълнаМодерен и стилен дизайн с красива кройка и бродерия, подходящ както за ежедневието, така и за туризъм и различни видове спорт.Естествената и фина материя осигурява изключителен комфорт и мекота, позволява на кожата..
235.00лв.
Brand: Woolona
SONATRA ДАМСКО ТЕРМОБЕЛЬО БЛУЗА С КАЧУЛКА, 100% МЕРИНОПърви слой термо бельо /base layer/ от най-високо качество.Състав: 100% австралийска суперфина мериносова вълна, преминала през няколко специални обработки, за да се получи изключително мека и топла материя. Бързосъхнещо, абсорбира и отвежда..
115.00лв.
Дамско термобельо - клин NORTE, 100% мерино Дамско термобельо - клин NORTE, 100% мерино
Най-продаван
Brand: Woolona
Клин NORTE, изработен от 100% висококачествена австралийска мериносова вълнаМодерен дизайн, първи слой термобельо с фина материя, която деликатно се грижи за вашата кожа.Подходящ както за ежедневието, така и за различни дейности на открито, термоклинът позволява на кожата да "диша", като огранич..
115.00лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)