Menu
Your Cart

За нас

Ние сме Люба и Стоян Кутийски - сърцето и душата на Woolona в България. 

Вече 14 години черпим вдъхновение от природата и ви поднасяме най-качествените материи с неповторим стил и удобство.

В света на бързата мода ние ви предлагаме нещо непреходно - топлина, комфорт и грижа за вашето здраве.

Нашите премиум мериносови дрехи и екипировки стават ваши верни приятели в приключенията и ви помагат да се насладите максимално на всяко движение.

Марката Woolona започва своя път в далечната 1952 г., а в България поставихме началото през 2010. Постепенно от семеен бизнес, в който се включиха две поколения, Woolcollection се превърна в мисия.


Всичко започва с едно пътуване до Бурса на Виолета, майката на Стоян. Там тя случайно попада в магазин на Woolona и е възхитена от мекотата и качеството на продуктите.

Знаейки, че се е натъкнала на истинско съкровище, Виолета създава Woolcollection, а по-късно Стоян и съпругата му Люба се впускат смело в приключението на брака и семейния бизнес и успяват да убедят все повече хора в предимствата на мериносовата вълна.


Доказахме, че големите промени започват с малки стъпки. А всяка стъпка с нашите мериносови дрехи и екипировки носи неповторимо удобство. 

Тайната се крие в способността на нашите продукти да регулират температурата, да отвеждат влагата и да осигуряват мек комфорт през цялата година. И всичко това - с отговорност към природата в името на бъдещето. 

От едни мечтатели и приключенци за други! От нашето семейство за вашето!

Woolona не е просто бизнес, а пресечна точка за всички, които обичаме дългите дни на открито и създаването на спомени в пълен комфорт и сигурност. 

Добре дошли в семейството на Woolona!


Разгледайте нашия каталог