Menu
Your Cart

КОЛОЕЗДЕНЕ

Brand: Woolona
Дамски безшевен потник RANI, изработен от 100% висококачествена мериносова вълнаМодерна визия с голяма еластичност и плътност на материята.Потникът е подходящ както за ежедневието, така и за туризъм и различни видове спорт.Меката и фина материя осигурява комфорт на тялото, като същевременно го предп..
72.00лв. 90.00лв.
Brand: Woolona
Дамски безшевен потник ZEY, изработен от 80% висококачествена мериносова вълнаМодерна визия с голяма еластичност и плътност на материята.Потникът е подходящ както за ежедневието, така и за туризъм и различни видове спорт.Меката и фина материя осигурява комфорт на тялото, като същевре..
80.00лв.
Brand: Woolona
Дамски безшевни боксерки DORA, изработени от 80% австралийска мериносова вълнаЕлегантен и еластичен модел от фина материя, подходящ както за ежедневието, така и за спорт.Естествената вълна и безшевната кройка осигуряват мекота и комфорт при движение и позволяват на кожата да "диша".Предимства на..
57.00лв.
Brand: Woolona
Мъжка безшевна тениска от 80% висококачествена мериносова вълна с модерен дизайнПодходяща не само за различни спортове и туризъм, но също така за ежедневието.Естествената и лека материя позволява да регулирате по-лесно температурата на тялото, абсорбира влагата при изпотяване и ограничав..
105.00лв.
Brand: Woolona
Мъжки безшевен потник от 80% висококачествена австралийска мериносова вълна. Модерна визия с голяма еластичност и плътност на материята.Потникът е подходящ както за ежедневието, така и за различни видове спорт и туризъм.Меката и фина материя осигурява комфорт на тялото, като същевременно..
60.00лв. 80.00лв.
Brand: Woolona
Мъжко термобельо - безшевна блуза с качулка PAKKE, изработена от 80% мериносова вълнаСъздадена по специална технология, която позволява разтягане на материята във всички посоки, блузата прилепва плътно към тялото и предпазва напълно от вятър и студ.Моделът е подходящ както за ежедневието..
132.00лв.
Мъжко термобельо - ултралека тениска NOTUS, 100% мерино Мъжко термобельо - ултралека тениска NOTUS, 100% мерино
Най-продаван -20 %
Brand: Woolona
Мъжко термобельо - ултралека тениска NOTUS от мерино, подходяща за всеки сезонМодерна визия и богат избор от свежи и стилни цветове.Термоблузата е направена от 100% суперфина мериносова вълна с най-високо качество.Перфектна е не само за спорт и туризъм, но също така за ежедневието.Е..
81.60лв. 102.00лв.
Brand: Woolona
Дамско безшевно бюстие SKY, изработено от 80% висококачествена мериносова вълнаЕлегантен, еластичен и красив модел от фина материя, подходящ както за всекидневна употреба, така и за спорт.Естествената вълна и безшевната кройка осигуряват мекота и комфорт на кожата, без бюстието да задържа влага и..
79.00лв.
Дамско термобельо - боксерки ZELUS, 100% мерино Дамско термобельо - боксерки ZELUS, 100% мерино
Най-продаван
Brand: Woolona
Спортна серия дамско термобельо от най-високо качествоСъздадени от 100% суперфина австралийска мериносова вълна, с красив дизайн и в различни цветове, боксерките ви гарантират удобство и деликатна грижа за кожата.Вълната е преминала през няколко специални обработки, за да се постигне доп..
55.00лв.
Brand: Woolona
Мъжка тениска VELO от 100% мерино за любителите и професионалистите в колоезденето. Съобразена с аеродинамиката и необходимостта от свобода на движенията в спорта, тениската прилепва плътно към тялото.Тя осигурява изключителна грижа за кожата, като регулира температурата и абсорбира отлично при и..
129.00лв.
Brand: Woolona
Мъжко термобельо - безшевна блуза, изработена от 80% висококачествена мериносова вълнаВтален модел, който позволява изключителна гъвкавост и лекота на движенията. Подходящ е както за ежедневна употреба, така и за спорт и туризъм. Предимства на мериносовата вълна:✔️ Високо качество и издръжл..
129.00лв.
Brand: Woolona
Мъжко термобельо -  безшевен суичър HYBRID PAKKE ZIPАбсолютен шедьовър, изработен от 80% висококачествена австралийска мериносова вълна. Той прилепва плътно към тялото, защитава го от студ и вятър, предпазва от големи промени в температурата и изпотяване и позволява гъвкавост на движение..
124.00лв. 155.00лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)