Menu
Your Cart

Поръчка и доставка

Как да поръчам?
1. Изберете продукт от нашия каталог.
2. За да добавите продукт към Вашите покупки, следвайте следните стъпки:
 - Изберете цвят
 - Изберете размер
3. Натиснете бутона: "Купи"
Проверете отново дали сте попълнили точния цвят и размер. Ако желаете повече количества от един модел, попълнете точната бройка. Можете да променяте броя на артикулите. Можете да продължите пазаруването и да добавите нови артикули като натиснете бутона "Продължи пазаруването".
4. Когато сте приключили с пзаруването, натиснете бутона "Направи поръчка". Попълнете полетата с информацията, необходима за доставката.
5. Проверете отново дали Вашият адрес и артикулите, които сте избрали, са правилни и натиснете бутона "Изпрати поръчката". Ако се налага промяна, натиснете бутона "Назад".

Доставка и плащане
След като направите заявката, поръчаните стоки ще бъдат доставени на посочения от вас адрес куриер до 5 работни дни. Цената за доставка не е включена в цените на продуктите и се заплаща отделно. Стойността на доставката се изчислява по ценоразписа на Еконт и Спиди. Ако има проблем с доставката в дадения от нас срок или ако артикулът е изчерпан, ще бъдете своевременно информирани по телефона. Покупките се заплащат в момента на тяхното получаване, на куриера чрез наложен платеж. 


Рекламации и връщане
Всяка закупена стока може да бъде върната в срок от 14 работни дни от датата на получаването й, ако не е ползвана, с нарушен търговски вид, съгласно всички условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Условията за гаранция и рекламация на стоки в България се уреждат от действащия Закон за Защита на Потребителите (ЗЗП).
Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!
Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.