Menu
Your Cart

ОБЛЕКЛО

ОБЛЕКЛО
Brand: Woolona
ERIS МЪЖКА УЛТРА ЛЕКА БЛУЗА ОТ МЕРИНО, 135гр.Спортна серия, първи слой термо бельо /base layer/ от най-високо качество.Състав: 100% австралийска суперфина мериносова вълнаСъвремените технологии за обработка на фината мериносова вълна създадат невероятната комбинация от ултра лека, деликатн..
90.00лв. 108.00лв.
Brand: Woolona
Елек Lava, Woolona, ​​с пълнеж от немското изобретение lavalan.com, който е вълнен пълнеж, е идеален за носене през всичките четири сезона. Благодарение на свойствата на вълната, елека ще ви топли дори когато се намокри. Характеристики:- Естествен пълнеж с екологичен Lavalan - ..
175.00лв.
Brand: Woolona
Мъжка безшевна тениска от 80% висококачествена мериносова вълна с модерен дизайнПодходяща не само за различни спортове и туризъм, но също така за ежедневието.Естествената и лека материя позволява да регулирате по-лесно температурата на тялото, абсорбира влагата при изпотяване и ограничав..
80.00лв. 105.00лв.
Brand: Woolona
Мъжки безшевен потник от 80% висококачествена австралийска мериносова вълна. Модерна визия с голяма еластичност и плътност на материята.Потникът е подходящ както за ежедневието, така и за различни видове спорт и туризъм.Меката и фина материя осигурява комфорт на тялото, като същевременно..
60.00лв. 80.00лв.
Brand: Woolona
Мъжко термобельо - безшевна блуза с качулка PAKKE, изработена от 80% мериносова вълнаСъздадена по специална технология, която позволява разтягане на материята във всички посоки, блузата прилепва плътно към тялото и предпазва напълно от вятър и студ.Моделът е подходящ както за ежедневието..
132.00лв.
Brand: Woolona
Мъжко термобельо - клин PATCH SPORT от 100% австралийска мериносова вълнаВисококачествена изработка от най-фина материя, която деликатно се грижи за вашата кожа.Подходящ както за ежедневието, така и за различни видове спорт на открито, термоклинът позволява на кожата да "диша", като абсо..
70.00лв. 115.00лв.
Мъжко термобельо - ултралека тениска NOTUS, 100% мерино Мъжко термобельо - ултралека тениска NOTUS, 100% мерино
Най-продаван
Brand: Woolona
Мъжко термобельо - ултралека тениска NOTUS от мерино, подходяща за всеки сезонМодерна визия и богат избор от свежи и стилни цветове.Термоблузата е направена от 100% суперфина мериносова вълна с най-високо качество.Перфектна е не само за спорт и туризъм, но също така за ежедневието.Е..
102.00лв.
Brand: Woolona
Мъжка тениска VELO от 100% мерино за любителите и професионалистите в колоезденето. Съобразена с аеродинамиката и необходимостта от свобода на движенията в спорта, тениската прилепва плътно към тялото.Тя осигурява изключителна грижа за кожата, като регулира температурата и абсорбира отлично при и..
129.00лв.
Мъжко термобельо - блуза с къси ръкави BERG, 100% мерино Мъжко термобельо - блуза с къси ръкави BERG, 100% мерино
Най-продаван
Brand: Woolona
Мъжко термобельо - блуза с къси ръкави BERG от 100% австралийска мериносова вълнаМодерна, устойчива и стилна визия в различни цветове, подходяща за ежедневието, туризъм или спортове на открито.Ултрафината материя осигурява изключителен комфорт и лекота, а естествената вълна предпазва кожа..
105.00лв.
Brand: Woolona
Мъжко термобельо - безшевна блуза, изработена от 80% висококачествена мериносова вълнаВтален модел, който позволява изключителна гъвкавост и лекота на движенията. Подходящ е както за ежедневна употреба, така и за спорт и туризъм. Предимства на мериносовата вълна:✔️ Високо качество и издръжл..
129.00лв.
Brand: Woolona
Мъжко термобельо - блуза BRANT с дълги ръкави от 100% суперфина мериносова вълнаМодерен и стилен дизайн, който позволява изключителна гъвкавост при движение.Вълната е преминала през няколко специални обработки, за да се получи перфектната мека материя, която защитава кожата, абсорбира п..
115.00лв.
Brand: Woolona
Мъжко термобельо - блуза HALLDOR от 100% висококачествена мериносова вълна. Изключителен комфорт, съчетан с модерен и стилен дизайн.Блузата е отличен избор за по-студените месеци, подходяща е както за туризъм и спорт, така и за ежедневна употреба.Естествената материя предпазва тялото при..
129.00лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)