Menu
Your Cart

ДАМСКО ТЕРМОБЕЛЬО ОТ МЕРИНО

ДАМСКО ТЕРМОБЕЛЬО ОТ МЕРИНО
Brand: Woolona
Дамска безшевна тениска ELMA, изработена от 80% австралийска мериносова вълнаМодерен дизайн с удобна качулка, подходящ както за различни спортове и туризъм, така и за ежедневието.Естествената и лека материя позволява да регулирате по-лесно температурата на тялото, абсорбира влагата при из..
105.00лв.
Brand: Woolona
Дамски безшевен потник RANI, изработен от 100% висококачествена мериносова вълнаМодерна визия с голяма еластичност и плътност на материята.Потникът е подходящ както за ежедневието, така и за туризъм и различни видове спорт.Меката и фина материя осигурява комфорт на тялото, като същевременно го предп..
72.00лв. 90.00лв.
Brand: Woolona
Дамски безшевен потник ZEY, изработен от 80% висококачествена мериносова вълнаМодерна визия с голяма еластичност и плътност на материята.Потникът е подходящ както за ежедневието, така и за туризъм и различни видове спорт.Меката и фина материя осигурява комфорт на тялото, като същевре..
80.00лв.
Brand: Woolona
Дамски безшевни боксерки DORA, изработени от 80% австралийска мериносова вълнаЕлегантен и еластичен модел от фина материя, подходящ както за ежедневието, така и за спорт.Естествената вълна и безшевната кройка осигуряват мекота и комфорт при движение и позволяват на кожата да "диша".Предимства на..
57.00лв.
Brand: Woolona
Дамско термобельо - безшевна блуза с качулка DOCCAМъжко термобельо - безшевна блуза с качулка PAKKE, изработена от 80% мериносова вълна.Създадена по специална технология, която позволява разтягане на материята във всички посоки, блузата прилепва плътно към тялото и предпазва напълно от ..
132.00лв.
Brand: Woolona
Дамско термобельо - тениска с къси ръкави, изработена от 100% висококачествена австралийска мериносова вълнаМодерна и стилна визия, подходяща за ежедневието, туризъм и спортове на открито.Фината материя осигурява изключителен комфорт и мекота, а естествената вълна предпазва кожата от влаг..
84.00лв. 105.00лв.
Brand: Woolona
Дамско термобельо - ултралека тениска CALIMA, изработена от 100% австралийска мериносова вълнаМодерна визия, подходяща за всеки сезон, в свежи и стилни цветове.Термоблузата е направена от суперфина вълна с най-високо качество. Перфектна е не само за различни туризъм и спорт, но също така за ежед..
81.60лв. 102.00лв.
КЪСИ  ЧОРАПИ ОТ МЕРИНО - 2 БР. КЪСИ  ЧОРАПИ ОТ МЕРИНО - 2 БР.
Най-продаван
Brand: Woolona
КЪСИ  ЧОРАПИ ОТ МЕРИНО - 2 БР.Свръхлеки чорапи от мериносова вълна за комфорт при топли метеорологични условия. Влъкната са меки, издръжливи и дишащи.58% мериносова вълна25% полиамид15% полипропилен2% еластанНисък глезен (дължина на глезена)2 чифта в опаковкаМериносовата вълна прави тези чорапи..
28.00лв.
Brand: Woolona
Ултралека дамска тениска PERA от 100% висококачествена австралийска мериносова вълнаЕстествената и фина материя е подходяща за всички сезони, защитава кожата при изпотяване и ограничава неприятните миризми.Вталеният и модерен дизайн е подходящ както за ежедневието, така и за туризъм и спо..
109.00лв.
Brand: Woolona
Дамско безшевно бюстие SKY, изработено от 80% висококачествена мериносова вълнаЕлегантен, еластичен и красив модел от фина материя, подходящ както за всекидневна употреба, така и за спорт.Естествената вълна и безшевната кройка осигуряват мекота и комфорт на кожата, без бюстието да задържа влага и..
79.00лв.
Brand: Woolona
Дамско термобельо - ултралека тениска KONA с дълги ръкави, 100% мерино, 135гр.Естествената, фина и лека материя осигурява комфорт и свобода на движението, а красивата кройка прилепва идеално към тялото.Предимства на мериносовата вълна:✔️ Високо качество и издръжливост на плата✔️ Устойчивост на мириз..
108.00лв.
Дамско термобельо - боксерки ZELUS, 100% мерино Дамско термобельо - боксерки ZELUS, 100% мерино
Най-продаван
Brand: Woolona
Спортна серия дамско термобельо от най-високо качествоСъздадени от 100% суперфина австралийска мериносова вълна, с красив дизайн и в различни цветове, боксерките ви гарантират удобство и деликатна грижа за кожата.Вълната е преминала през няколко специални обработки, за да се постигне доп..
55.00лв.
Показва 1 до 12 от 41 (4 страници)