Menu
Your Cart

Блог RSS Feed

03 окт. Вълната е биоразградима
woolbg 0 136
Вълната е естествен и възобновяем ресур. Докато има трева, с която да се хранят овцете, ще може да се произвеждат вълнени дрехи.Когато вълната бъде изхвърлена, тя се разпадна естествено в почвата,в те..
20 окт. Вълната е натурално устойчива материя
woolbg 0 107
Вълната и вълнените материи са естествено устойчиви на миризми, благодарение на уникалните свойства на влакното. Вълнените влакна могат да абсорбират големи количества вода - два пъти повече от памука..
02 ноем. Поддръжка за мерино
woolbg 0 276
Когато става въпрос за вълна, при нейното пране, трябва много да се внимава. Това е много деликатна материя, към която ако не полагаш правилни грижи, много лесно може да се деформира..
02 дек. 7 идеи за подарък на приятеля ви планинар
woolbg 0 197
7 идеи за подарък на приятеля ви планинарНаближават празници и във всеки изниква въпросът: “какво да избера за подарък?“Ще ви дадем няколко идеи, дано са ви полезни :)1.       Метално канче, може да е..
08 дек. 3 красиви екопътеки в района на София
woolbg 0 105
Няколко предложения от нас за разходка край гр. СофияБанкя – Дивотински манастир Приятна разходка в околностите на София е пешеходният преход от Банкя до Дивотинския манастир “Света Троица”. Намира н..
12 ян. 5 факта за мериното, които не сте знаели
woolbg 0 109
Качестевата на мериносовата вълна за многобройни, но ние ще споделим най-интересните.Мериносовата вълна не дразни кожата.Мериносовата вълна може да се носи дълго време без пране.Мериносовата вълна ще ..
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)